Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve Štefánikově ulici zapaloval v noci neznámý žhář kontejnery, hořelo na třech místech

, aktualizováno 2. listopadu 2018, 14:13

Nepěkný pohled se dnes ráno naskytl kolemjdoucím a posléze i zaměstnancům Hradeckých služeb ve Štefánikově ulici. Kolem druhé hodiny ranní tam někdo během deseti minut na třech místech zapálil kontejnery na tříděný odpad. Poškozeno bylo celkem šest nádob, škoda se vyšplhá do tisíců korun. Případem se již zabývá policie.

S nepochopitelným případem vandalismu se Hradecké služby podělily na sociálních sítích. „Bohužel další připad bezohlednosti a neúcty ke svému okolí. Proč cestou domu z restaurace něco nezničit. Pro někoho zřejmě ohromná legrace, pro nás škoda za bezmála 20 tísíc korun a práce s odklízením následků,“ napsaly Hradecké služby.

Celou věc už vyšetřují hradečtí policisté, žháře zatím nemají. „Kolegové už zahájili úkony trestího řízení pro přečin poškození cizí věci. V případě prokázání viny hrozí pachateli až jeden rok odnětí svobody,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Autoři | Foto Hradecké služby a.s.

Štítky Hradec Králové, kontejnery, vandalismus, škoda, Růžov a.s., kontejner

Ve Štefánikově ulici zapaloval v noci neznámý žhář kontejnery, hořelo na třech místech  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.