Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Muž si v bankomatu zapomněl vybrané peníze a přišel o ně. Policie hledá dvě svědkyně

Sedmadvacetiletý muž si vybral 1500 korun z bankomatu v centru Hradce, peníze si ale zapomněl vzít a odešel pryč. Peníze se během chvíle ztratily. Něco by o tom mohly vědět dvě ženy, které k přístroji vydávajícímu peníze vzápětí po roztržitém výběrčím přišly. Hledá je proto policie.

Sedmadvacetiletý muž si vybral 1500 korun, na místě je ale zapomněl a odešelPo necelé půlhodině si to uvědomil a k bankomatu se vrátil. Peníze tam však již nebyly a nikdo je nikam ani nevrátil,“ popsala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Z kamerového záznamu policisté zjistili, že po muži během minuty přišly k bankomatu dvě ženy, které by mohly pomoci celý případ objasnit.

„Jelikož jsme do současné doby nezjistili jejich totožnost, žádáme, aby se samy přihlásily na jakékoliv služebně, nebo zavolaly na linku 158. Žádáme, aby se ozvali i občané, kteří ženy poznají,“ vyzvala Kormošová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, pátrání, peníze, nález, bankomat, policie

VIDEO: Muž si v bankomatu zapomněl vybrané peníze a přišel o ně. Policie hledá dvě svědkyně  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.