Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Soka v lásce zasypal pěstmi a kopanci, nyní mu hrozí až osm let v base

Až osm let za mřížemi může strávit muž, který na konci června u jednoho obchodního domu v Hradci Králové napadl svého soka v lásce. Ženě, která byla předmětem sporu, se oba "kohouty" oddělit nepodařilo. Rvačka skončila desetidenní hospitalizací v nemocnici.

Hradečtí kriminalisté v těchto dnech obvinili devětadvacetiletého muže z trestného činu ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví. Na konci června se u jednoho obchodního domu v Hradci Králové obviněný muž sešel se svým o dva roky mladším známým. Tématem jejich schůzky byl spor o snoubenku obviněného.  

„Po sdělení, že známý měl s jeho partnerkou intimní poměr, na něho zaútočil. Několikrát ho udeřil pěstí do hlavy a několikrát ho kopl do těla, čímž mu způsobil těžké zranění, s kterým byl napadený muž deset dní v nemocnici hospitalizován,“ řekl policejní mluvčí Iva Kormošová.

 Ženě, která již prý nechce vidět ani jednoho, se nepodařilo je od sebe odtrhnout. Útočník přestal až ve chvíli, kdy usoudil, že má jeho sok dost.

„Obviněný muž na svoji obhajobu uvedl, že oznámení o rozchodu psychicky neunesl a bouchly v něm saze. Muži nyní hrozí trest odnětí svobody od dvou do osmi let,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie ČR, napadení, muž, Hradec Králové, sok, zranění, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soka v lásce zasypal pěstmi a kopanci, nyní mu hrozí až osm let v base  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.