Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V průběhu neděle došlo ke dvěma vážným dopravním nehodám. Zasahoval i záchranářský vrtulník

V průběhu dnešního dne řešili záchranáři na Hradecku sraženou osobu na kole v Osicích a nehodu dvou automobilů u Sadové. Zde došlo ke zranění pěti osob, jedna musela být z vozu vyproštěna.

K první vážné nedělní nehodě došlo v 8:23, na místo postupně dorazily všechny složky Intergrovaného záchranného systému. „Došlo zde ke střetu osobního automobilu a osoby na kole. Na místě zasahovali také záchranáři spolu s vrtulníkem letecké záchranné služby. Zraněnou osobu transportoval vrtulník do nemocnice,“ sdělila mluvčí hasičů Martina Götzová.

Hlavní silniční tah mezi Hradcem Králové a Hořicemi zablokovala krátce před čtrnáctou hodinou dopravní nehoda dvou osobních automobilů. „Při nehodě došlo ke zranění celkem pěti osob, z toho jedna osoba zůstala po nehodě ve voze zaklíněna a hasiči ji museli vyprostit. Jednu osobu transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby, další převezly sanitky. Automobily byly po nehodě značně poškozeny, přičemž jeden skončil po nárazu mimo komunikaci v příkopu,“ řekla Götzová.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Policie ČR, HZS, nehody, Hradecko, havárie, Královéhradecký kraj, Osice, Hradec Králové, Hořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V průběhu neděle došlo ke dvěma vážným dopravním nehodám. Zasahoval i záchranářský vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.