Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Hrůzostrašný začátek víkendu. Během tří nehod zemřeli dva lidé

Hasiči zasahovali během pátečního dne a v sobotu po půlnoci celkem u tří dopravních nehod. Bohužel dvě z nich dopadly tragicky a u střetu zemřely dvě osoby.

Černilov – dopravní nehoda – 18. 10. 12:57

Profesionální jednotka z centrální stanice a dobrovolná jednotka hasičů z Černilova byly vyslány k nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Vůz havaroval na silnici v katastru obce Černilov, kde nakonec narazil do konstrukce mostku.

Řidič zůstal ve voze zaklíněn. Hasiči jej vyprostili, bohužel osoba svým zraněním na místě podlehla, což konstatoval lékař ZZS. Na místě zůstala následně dobrovolná jednotka, která pomohla s naložením havarovaného automobilu na odtah. 

Lhota pod Libčany - dopravní nehoda - 18. 10. 14:54

Na silnici č. 11 na křižovatce s odbočkou na Lhotu pod Libčany se v pátek odpoledne střetla dvě osobní vozidla. Na místo zásahu vyjeli profesionální hasiči z centrální hradecké stanice a dobrovolná jednotka z Nechanic. Jedno z vozidel skončilo po nehodě mimo komunikaci v poli, druhé zůstalo na silnici.

Vozidlo, které vylétlo ze silnice poškodilo také veřejného osvětlení. Nehoda si vyžádala dvě zraněné osoby, z nich jedna bohužel i přes veškerou poskytnutou péči na místě zásahu nepřežila. Jednotky zajišťovaly místo události, nechanická jednotka zůstala následně na místě a po došetření pomohla s naložením vozidel na dotah a uklidila komunikaci. 

Horní Olešnice - dopravní nehoda - 19. 10. 00:17

Krátce po půlnoci byl vyhlášen poplach profesionálním hasičům ve Vrchlabí a dobrovolné jednotce v Hostinném. V katastru mezi Horní Olešnicí a Slemenským kopcem se stala dopravní nehoda osobního vozidla. Vozidlo skončilo po nehodě převrácené na střechu. Hasiči našli na místě zraněnou osobu, které poskytli neprodleně první pomoc, zahájili resuscitaci, ve které následně pomáhali i přítomným záchranářům.

I přes veškerou snahu všech zachraňujících bohužel řidič svým zraněním podlehl. Na místě se nacházela další osoba, která byla zraněna. Jednotky zabezpečily místo události a nasvěcovaly jej pro potřeby policejního vyšetřování. Následně pomohli hasiči s naložením havarovaného vozu na odtah a vrátili se zpět na základnu. 

Autoři | Foto DN Černilov

Štítky Hasiči, nehoda, zranění, automobily, střet, auta, smrt, dopravní nehoda, havárie, Černilov, silnice, Lhota pod Libčany, Horní Olešnice, Nechanice

FOTO: Hrůzostrašný začátek víkendu. Během tří nehod zemřeli dva lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.