Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Mezi Trutnovem a Starkočí nebudou začátkem června jezdit vlaky

Na trati mezi Trutnovem a Jaroměří v úseku Trutnov - Malé Svatoňovice - Starkoč nebudou mezi 4. a 7. červnem jezdit vlaky. Důvodem výluky je podle mluvčí Správy železniční dopravní cesty Kateřiny Šubové plánovaná údržba trati.

Výluka je rozdělena na dvě části. Ve dnech 4. a 5. června vždy od 08:30 do 13:30 nepojedou vlaky v úseku Starkoč - Malé Svatoňovice. Ve dnech 6. a 7. června od 09:00 do 13:30 bude provoz přerušen v úseku Malé Svatoňovice - Trutnov. „Vlaky budou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou podle pravidelného jízdního řádu. Vlaky mohou navýšit zpoždění o pět až deset minut,“ uvedl Fiala z hradeckého centra Českých drah.

Během první výluky pojedou náhradní autobusy ve dvou linkách, a to v úseku Česká Skalice - Malé Svatoňovice a v úseku Starkoč - Červený Kostelec. Nahrazeno bude šest rychlíků a čtyři spěšné vlaky. Druhá výluka se bude týkat pěti rychlíků a čtyř spěšných vlaků. Vlaky na trati 047 v úseku Trutnov hlavní nádraží - Teplice nad Metují a opačně pojedou bez omezení.

Další informace o omezení a umístění zastávek náhradní autobusové dopravy je na webu Českých drah.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, vlaky, výluka, Trutnovsko, Trutnov, Starkoč, Malé Svatoňovice, Správa železniční dopravní cesty, Jaroměř, České dráhy, Česká Skalice, Červený Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Trutnovem a Starkočí nebudou začátkem června jezdit vlaky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.