Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Řidič poslal svoje auto na odpis. To následně začalo hořet

Hasiči z Královehradeckého kraje včera zasahovali celkem u 23 událostí. Vyjížděli k dopravním nehodám i k letecké havárii.

Na silnici č. 324 v katastru části Skochovice došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, které mělo následně začít hořet. Jedna zraněná osoba byla z vozidla vysvobozena před příjezdem hasičů na místo události, požár byl také již částečně uhašen, a to hasicími přístroji kolemjedoucích řidičů.

Zraněnou osobu si do péče převzali zdravotničtí záchranáři. Hasiči vozidlo dále zajistili a provedli na něm protipožární opatření. Jednotka také pomohla s řízením dopravy v místě nehody, k úniku provozních kapalin z havarovaného automobilu nedošlo. Místo zásahu si následně převzali policisté.

Čtyři jednotky hasičů byly zalarmovány kvůli hlášenému nouzovému přistání vrtulníku v katastru části Dub. Při události nebyl nikdo zraněn, nedošlo ani k úniku kapalin ze stroje. Vrtulník přistál kontrolovaně. Hasiči zkontrolovali místo události a vrátili se zpět na základny. K události byli vysláni profesionální hasiči z Hořic, JSDH Mžany a Sovětice a HZSP ČEPRO a.s. Cerekvice nad Bystřicí.

Autoři | Foto HZS HK

Štítky Nehoda, auto, hasiči, účastníci, škoda, doprava, Královéhradecký kraj, Skochovice, Čepro, Hořice, Mžany, Sovětice

FOTO: Řidič poslal svoje auto na odpis. To následně začalo hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.