Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Osmnáctiletá řidička nedala přednost a srazila motorkáře i se spolujezdkyní. Policisté hledají svědky

Hořičtí policisté prosí veřejnost a případné svědky o pomoc při vyšetřování nehody, která se stala už 25. května na křižovatce ulic Haklova a Erbenova. Mladá osmnáctiletá řidička Mazdy zde nedala přednost motorkáři a smetla ho na zem. Zranění utrpěla i spolujezdkyně na motorce.

Dívka za volantem nejspíše přehlédla značku upravující přednost v jízdě a pravděpodobně nedala přednost v jízdě motorce Suzuki, která jela po hlavní silnici ve směru na obec Březovice.

Následně došlo ke srážce, kdy muž na motorce narazil přední částí stroje do zadní části auta. „Při dopravní nehodě utrpěl zranění nejenom sedmačtyřicetiletý řidič motocyklu, ale i jeho čtyřiačtyřicetiletá spolujezdkyně. Rozsah jejich zranění si vyžádal převoz do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Aleš Bendl.

Dechová zkouška na místě nehoda vyloučila alkohol u obou řidičů. Celkovou škodu předběžně vyčíslili na 90 tisíc korun. Policisté nyní hledají svědky nehody.

 „V souvislosti se stále probíhajícím vyšetřováním se policisté obrací na další případné svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali poblíž místa nehody. Jakékoliv případné informace prosím sdělte policistům na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo jičínským dopravním policistům na telefonní číslo 974 533 250," vyzval Bendl.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, hořice, řidička, motorkář, srážka, svědci, policisté, úraz, Mazda, Suzuki, Březovice

Osmnáctiletá řidička nedala přednost a srazila motorkáře i se spolujezdkyní. Policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.