Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiči, pozor. Až do konce září je uzavřena Lhotecká ulice

Řidiči v Hradci se musí na začátku prázdnin připravit na další komplikaci. V pondělí silničáři uzavřeli část Lhotecké ulice v Malšově Lhotě. Rekonstrukce navazuje na předchozí opravy Lhotecké a Úprkovy ulice v Malšovicích a potrvá až do 29. září.

„Je to další z projektů, kde budeme spolupracovat s Královéhradeckým krajem a já pevně věřím, že se vše podaří zkoordinovat. Silnice v těchto místech je ve špatném stavu, navíc v určitých úsecích chybí chodníky, celková oprava této komunikace je skutečně potřeba,“ řekl Jiří Bláha, investiční náměstek primátora Hradce Králové.

V této etapě se zrekonstruuje úsek v délce 1,38 kilometru od Stříbrného rybníku až k rozhraní katastrálních území Malšova Lhota – Malšovice, bude rozdělena na dva úseky. Rekonstrukce první části v délce 670 metrů od ulice Stříbrný potok ke křižovatce s ulicí K Břízkám začne 1. července a potrvá do 29. září. Na druhý úsek v délce 708 metrů se stavbaři zaměří příští rok.

Veškerá veřejná vozidlová doprava, MHD a linkové autobusy budou od 1. července vedeny po nejkratších možných objízdných trasách vyznačených svislým dopravním značením. Řidiči jedoucí z Malšovy Lhoty od Stříbrného rybníku se do Hradce Králové dostanou pouze objížďkou přes svinarský most. Vozidla jedoucí z Malšovy Lhoty od ulice K Břízkám směrem k Malšovicím musejí pro cestu do Svinar nebo Bělče využít objízdnou trasu přes silniční okruh a křižovatku Tesla.

Autoři | Foto Pavel Kacerovský

Štítky lhotecká, uzavírka, rekonstrukce, Hradec Králové, Malšovice, Jiří Bláha, Královéhradecký kraj, Tesla Motors, Lhoty

Řidiči, pozor. Až do konce září je uzavřena Lhotecká ulice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.