Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Centrem Náchoda od pátku neprojedete, bude se tu pokládat nový asfalt

Pokládka nového asfaltu sice zpříjemní řidičům jízdu po městě, také si ale vyžádá dočasnou úplnou uzavírku. A to konkrétně na křižovatce ulic Parkány a Poštovní.

Úplná uzavírka potrvá od pátku 21. do neděle 23. června a uzavřeno bude i nové propojení do Raisovy ulice. Během uzavírky musí řidiči využít objízdnou trasu vedoucí od Riegrovy ulice přes Tyršovu ulici na Masarykovo náměstí. „Výjezd z Masarykova náměstí i z ulic Hrnova, Krámská a Hrašeho bude možný přes ulici Palackého po pěší zóně,“ informuje město Náchod.

Zde proto bude vybudován koridor pro průjezd vozidel. Zároveň by si měli lidé dát pozor při průjezdu ulicí Palackého, jelikož zde bude otočený směr jízdy. Pro chodce budou v této ulici vyhrazeny vlastní koridory. V době uzavírky zde nebude moct probíhat zásobování zdejších provozoven, jelikož zde vozidla nebudou mít možnost zastavit.

Vedení města zároveň upozorňuje, že lidé jedoucí od Hradce a Nového Města nad Metují mířící třeba do Červeného Kostelce nebo Hronova by se měli centru Náchoda úplně vyhnout. „Doporučujeme sem nezajíždět a pokračovat po silnici první třídy č. 33,“ uvádí město na svém webu.

Autoři | Foto Město Náchod

Štítky doprava, Náchod, uzavírka, Nové Město nad Metují, Červený Kostelec, Hronov

Centrem Náchoda od pátku neprojedete, bude se tu pokládat nový asfalt  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.