Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kamion skončil po nehodě na boku. Krmný šrot, který vezl, zasypal vozovku

Kolem pondělní osmé hodiny ranní řešili policisté nehodu nákladního vozidla na silnici II. třídy č. 280 v úseku od Cholenic na Vršce. Devětačtyřicetiletý řidič kamionu tam zřejmě najel na krajnici a havaroval. Po nehodě skončil náklad krmného šrotu rozsypaný na silnici. Řidič nákladní soupravy utrpěl lehké zranění.

„Po projetí pravotočivé zatáčky zřejmě nedbal potřebné opatrnosti a měl vjet na pravou nezpevněnou krajnici. Následně sjel do pravého příkopu, kde poškodil náletové dřeviny a vzrostlý strom. Poté se měl s vozidlem vrátit zpět na silnici a přejet k levému okraji vozovky. Souprava se posléze převrátila na pravý bok a skončila napříč silnicí,“ sdělil mluvčí policie Aleš Brendl.

Po nehodě skončil náklad krmného šrotu rozsypaný na vozovce. Řidič nákladní soupravy utrpěl lehké zranění. Policisté na místě u něho provedenou dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu.

Celková škoda je předběžně odhadnuta na více jak 260 tisíc korun. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Jičínsko, Policie ČR, havárie, silnice, Vršac

Kamion skončil po nehodě na boku. Krmný šrot, který vezl, zasypal vozovku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.