Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Spolek KOS přislíbil, že se proti územnímu rozhodnutí na rekonstrukci křižovatky Mileta odvolávat nebude

, aktualizováno 10. dubna 2019, 20:04

Na dnešním jednání k vydanému územnímu rozhodnutí na rekonstrukci hradecké křižovatky Mileta spolek Kruh pro občanskou společnost (KOS) městu přislíbil, že se nebude se svými připomínkami odvolávat. Do 13. dubna běží lhůta pro podání námitek.

U jednacího stolu se dnes sešli zástupci města, kraje, ŘSD, a spolku KOS, kteří přednesli svoje námitky k projektu. „Velice si vážím korektního jednání, přístupu všech a jsem velmi rád za společnou dohodu. V rámci ní jsme spolku přislíbili, že během pokračování ve stavebním řízení budeme jejich připomínky dle možností všech zúčastněných dále projednávat a v projektu zohledňovat,“ řekl primátor Hradce Králové Alexandr Hrabálek (za ODS).

Dohodu na sociální síti Twitter potvrdil i člen spolku KOS a zároveň zastupitel města Aleš Dohnal (Piráti)

PSALI JSME: Křižovatka Mileta má územní rozhodnutí, nyní běží třicetidenní lhůta pro případná odvolání 

Do 13. dubna běží lhůta pro podání námitek a spolek KOS byl jediným subjektem, který veřejně zvažoval vydané územní rozhodnutí napadnout. Hlavním investorem rekonstrukce křižovatky Mileta je ŘSD, město Hradec Králové a Královéhradecký kraj se budou podílet na navazujících stavebních pracích v lokalitě. 

Autoři

Štítky MILETA, křižovatka, územní rozhodnutí, Hradec, rekonstrukce, Mileto, projekt, Ředitelství silnic a dálnic, Hradec Králové, Alexandr Hrabálek, ODS, Česká pirátská strana, Twitter

Spolek KOS přislíbil, že se proti územnímu rozhodnutí na rekonstrukci křižovatky Mileta odvolávat nebude  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.