Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vítr komplikoval na Hradecku i dopravu, po pádu stromu bourala tři auta

Víkendový silný vítr nezůstal ani na východě Čech bez následků. Na Hradecku spadl přímo na projíždějící auto smrk a bourali i řidiči v protisměru. Nehoda se obešla bez zranění.

„V sobotu o půl jedenácté večer na výjezdu z Hradce Králové na Býšť spadl na projíždějící Škodu Octavii smrk, který zůstal ležet napříč vozovkou. Do padajícího stromu narazil řidič auta VW Passat jedoucí v protisměru, který již nestihl na danou situaci zareagovat. Strom při pádu poškodil ještě Peugeot 508 jedoucí za passatem,“ popsala Iva Kormošová, mluvčí hradecké policie.

Nikdo nebyl zraněn a žádný ze tří řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Celková škoda se odhaduje na 165 tisíc korun. Na místě zasahovali i hasiči, kteří museli strom nejdříve rozřezat, aby ho mohli ze silnice odklidit. Nehodu dál vyšetřují hradečtí dopravní policisté.

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, vítr, strom, Královéhradecký kraj, Česko, Hradec Králové, Volkswagen Passat, Škoda Octavia, Peugeot 508, Býšť

Vítr komplikoval na Hradecku i dopravu, po pádu stromu bourala tři auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.