Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na trati z Hradce do Pardubic bude na začátku března výluka

Na frekventované železniční trati mezi Hradcem Králové a Pardubicemi bude od 5. do 7. března výluka. Trvat bude vždy od 08:30 do 11:30. Místo rychlíků v tu dobu pojednou náhradní autobusy.

Ostatní vlaky pojedou odklonem před odbočku Plačice a proti jízdnímu řádu naberou zpoždění až deset minut. Od zpožděných vlaků nebudou v dalších stanicích zajištěné přípoje na další vlaky. Důvodem výluky jsou práce na trati, například odstranění křovin, informoval Tomáš Fiala z Českých drah.

Další výluky v Královéhradeckém kraji budou v březnu na Náchodsku a v části Trutnovska. Mezi 4. až 7. březnem a dále 11. a 12. března bude výluka na trati z Teplic nad Metují do Janovic u Trutnova. Výluka bude trvat vždy od 07:30 do 13:30. Místo vlaků pojednou autobusy, zpoždění by mělo být do deseti minut.

Třetí výluka bude mezi 4. a 7. březnem na tratích mezi Policí nad Metují a Teplicemi nad Metují a mezi Meziměstím a Broumovem. V době od 08:30 do 14:30 tam všechny vlaky budou nahrazeny autobusy. Zpoždění bude do 15 minut.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky železnice, výluka, Královéhradecký kraj, Hradec, Pardubice, Hradec Králové, České dráhy, Teplice nad Metují, Plačice, okres Náchod, okres Trutnov, Trutnov, Janovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trati z Hradce do Pardubic bude na začátku března výluka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.