Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Třebechovicích havaroval autobus. Při nehodě se zranili dva lidé

, aktualizováno 4. února 2019, 15:04

Ranní nehoda autobusu, která se stala v Třebechovicích pod Orebem na silničním úseku směrem na obec Ledce, si vyžádala dvě lehká zranění. Ke kolizi došle krátce po osmé hodině ranní. Příčiny jsou v šetření policie.

Autobus vyjel mimo silnici, poškodil svodidla a skončil na boku v hlubokém příkopu. V době nehody v něm podle hasičů cestovaly čtyři osoby včetně řidiče. Hasiči nemuseli nikoho z autobusu vyprošťovat, všichni lidé se dostali ven sami. 

„Třiašedesátiletý řidič v levotočivé zatáčce na výjezdu z Třebechovic jel směrem na Polánky, nepřizpůsobil rychlost své jízdy stavu a povaze vozovky, na kluzkém povrchu dostal smyk, vjel mimo komunikaci do příkopu, kde se převrátil na pravý bok,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

„Řidiče a jednoho z cestujících si převzali do své péče záchranáři. Jednotky místo události zajistily, provedly opatření proti vzniku požáru a odpojily akumulátor. Následně se hasiči postarali o vyproštění havarovaného autobusu pomocí vyprošťovacího automobilu,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Policie ČR, nehoda, autobus, Třebechovice pod Orebem, havárie, Ledec, Polánka

V Třebechovicích havaroval autobus. Při nehodě se zranili dva lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.