Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SJÍZDNOST: Silnice v Královéhradeckém kraji jsou se zvýšenou opatrností sjízdné

V Královéhradeckém kraji byly dnes ráno komunikace sjízdné se zvýšenou opatrností. Na silnicích druhé a třetí třídy leží od středních poloh místy sníh, v Orlických horách se vlivem silného větru mohou tvořit sněhové jazyky. V horských oblastech hrozí námraza. Vyplývá to z ranního hlášení Ředitelství silnic a dálnic.

Dnes ráno bylo v Královéhradeckém kraji většinou oblačno až zataženo, místy sněhové přeháňky a teploty se pohybovaly od minus sedmi do plus jednoho stupně Celsia, na většině území vál silný vítr.

Podle meteorologů by mělo být přes den oblačno až zataženo, na většině území občasné sněžení, na horách i vydatnější. Odpoledne a večer má v polohách pod 600 metrů padat déšť se sněhem nebo pršet. Nejvyšší denní teploty se vyhoupnou k plus třem stupňům Celsia, v 1000 metrech na horách bude kolem minus dvou stupňů Celsia. I dnes má vát silný vítr s nárazy do 70 kilometrů v hodině, na horách s nárazy až 110 kilometrů v hodině. Na horách se mohou místy tvořit sněhové jazyky.

Autoři

Štítky ČR, počasí, silnice, Královéhradecký, Královéhradecký kraj, vichřice, Ředitelství silnic a dálnic, stupeň Celsia, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Silnice v Královéhradeckém kraji jsou se zvýšenou opatrností sjízdné  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.