Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na Trutnovsku bourali dva opilí řidiči, jeden z nich má přitom zákaz řízení

Na Trutnovsku v noci na neděli bourali během půl hodiny dva řidiči. Oba pod vlivem alkoholu nezvládli řízení a skončili v příkopě. Jeden z nich skončil v nemocnici, od června měl přitom zákaz řízení.

První z řidičů boural půl hodiny po půlnoci na křižovatce ulic Pražská a Nerudova ve Vrchlabí. “Devětadvacetiletý řidič tu měl s vozidlem Škoda Octavia při odbočování vlevo vyjet mimo komunikaci, narazit do vyvýšeného obrubníku a následně skončit v silničním příkopu,” uvedl policejní mluvčí Lukáš Vincenc. Policisté muži provedli dechovou zkoušku, při které nadýchal 1,8 promile. Svou nehodou způsobil přibližně 65 tisícovou škodu.

Druhý řidič boural v neděli hodinu po půlnoci u obce Chotěvice. Při nájezdu do levotočivé zatáčky ve stoupání nezvládl řízení a vyjel mimo silnici, kde svým Seatem Alhambra narazil do dopravní značky. “V důsledku nehody muž utrpěl lehké zranění a záchranáři jej transportovali do vrchlabské nemocnice, odtud byl později propuštěn do domácího ošetřování” dodal mluvčí.

Třiatřicetiletý řidič při dechové zkoušce nadýchal 2 promile alkoholu. Za volant přitom usedl bez řidičského průkazu. Městský úřad v Písku mu navíc v červnu letošního roku vyslovil zákaz řízení. Oběma mužům hrozí až dva roky za mřížemi, pokuta nebo zákaz řízení.

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, alkohol, Trutnovsko, okres Trutnov, Škoda Octavia, Vrchlabí, Chotěvice, SEAT Alhambra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Trutnovsku bourali dva opilí řidiči, jeden z nich má přitom zákaz řízení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.