Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Doprava

Cena benzinu v hradeckém kraji se minulý týden nezměnila, nafta mírně zdražila

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic v Královéhradeckém kraji prodává v průměru za 35,54 Kč, což je stejně jako před týdnem. O dva haléře na litru zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 35,48 Kč....

ANEKTA: Některé jízdenky v hradecké MHD celkem citelně podraží

Cestující si v MHD v Hradci Králové připlatí. Některé druhy jízdného podraží od března až o 79 procent. To je případ jednotlivé jízdy placené čipovou městskou kartou nebo bankovní kartou, nově místo 14 korun zaplatí cestující 25.

Řidič v Hradci Králové úmyslně srazil chodce. Nejdřív na něj zaútočil dřevěnou násadou

Policie vyšetřuje čtyřiatřicetiletého muže, který se se svým autem pokusil zabít o rok mladšího chodce. K incidentu došlo na Baťkově náměstí v Hradci Králové v pondělí krátce po jedenácté hodině dopoledne. Celý případ nyní vyšetřuje policie,...

Ledovku vystřídá náledí, velký pozor si musí dát řidiči i chodci

Na silnicích na Trutnovsku si řidiči dnes dopoledne musejí dát pozor na mrznoucí mrholení a ledovku. Na cestách také zůstávají zbytky rozbředlého sněhu.

Mladík nenastoupil do vězení. Se zbraní v ruce ho policie vytáhla z auta v zácpě

Při běžné silniční kontrole policie v Úpici narazila na třiadvacetiletého muže, který nenastoupil do výkonu trestu. Hlídce se ve své Škodě Octavia pokusil ujet. To se mu nepovedlo. Nakonec skončil obličejem k silnici, spoutaný s rukama za zády.

Kontrolní akce ve Špindlerově Mlýně načapala několik řidičů pod vlivem

Policisté jsou na horských cestách ve střehu. Při kontrolní akci ve Špindlerově Mlýně narazili hned na několik řidičů, který se před jízdou posilnili alkoholem. Cizinec musel složit kauci patnáct tisíc korun.

V dubnu začne ŘSD hledat společnost, která postaví obchvat Náchoda

Ředitelství silnic dálnic ČR (ŘSD) hodlá v dubnu zahájit výběrové řízení na stavbu obchvatu Náchoda. Stavba o předpokládané hodnotě 3,1 miliardy korun bez DPH má od 9. ledna vydané pravomocné stavební povolení. Začít by podle představ ŘSD měla ve...

Parkoviště u Šerlichu v Orlických horách je opět plné, policie řídí dopravu

Parkoviště v horském sedle u Šerlichu v Orlických horách dnes stejně jako v sobotu zaplnila auta turistů a lyžařů. Policie řídí dopravu, aby zůstala průjezdná silnice II/311 Deštné - Orlické Záhoří. Policie o tom informovala na sociální síti X....

Cizinec v Mercedesu nezvládl zatáčku v Krkonoších. Nadýchal téměř 2,5 promile

K dopravní nehodě u takzvaného Studeného Kolena musela hlídka policistů. Jde o místo na silnici mezi Hořejším Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem. Devětatřicetiletý řidič tam nezvládl řízení a narazil do opěrné zdi. Na vině byl alkohol.

Horní úsek lanovky na Sněžku dnes zastavil silný vítr. Hrozí pád lavin

Silný vítr dnes ráno zastavil horní úsek kabinové lanovky na Sněžku, dolní úsek z Pec pod Sněžkou na Růžovou horu je v provozu. Lanovka může být v provozu do rychlosti větru 60 km/h. Situace se během dne může změnit.

Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.