Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž rozbil čelní sklo autobusu. Důvodem bylo, že ho řidič nechtěl pustit dovnitř s pivem

, aktualizováno 26. července 2018, 16:38

Hradečtí policisté o víkendu řešili opilého muže, který rozbil čelní sklo autobusu MHD stojícího na terminálu v Hradci Králové. Důvodem jeho chování bylo, že řidič odmítl, aby nastoupil do vozu s pivem v ruce. Škoda na dopravním prostředku byla vyčíslena na téměř 70 tisíc korun.

Podle oznámení na linku 158 mělo po slovní rozepři mezi řidičem a opilým mužem dojít k poškození okna u autobusu MHD. Na místo vzápětí vyjela policejní hlídka, agresor se ale na místě již nenacházel. „Dle popisu podezřelého muže hlídka našla v ulici Vocelova. Muže podrobili dechové zkoušce, která ukázala výsledek přes 2,3 promile alkoholu v dechu. Čtyřiatřicetiletý muž se ke konfliktu přiznal, ale k poškození autobusu se nevyjádřil,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Opilého muže poté policisté převezli na služebnu, kde mu sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci, za což hrozí až roční pobyt ve vězení. „K rozbití skla se nakonec přiznal a uvedl, že ho řidič nechtěl s pivem pustit do autobusu,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pivo, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž rozbil čelní sklo autobusu. Důvodem bylo, že ho řidič nechtěl pustit dovnitř s pivem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.