Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Sedmnáctiletá dívka odešla z dětského domova na praxi, zpět už se nevrátila

Pohřešovaná sedmnáctiletá dívka je svěřenkyní Dětského domova Solenice na Příbramsku, kde byla naposledy viděna v pondělí 28. května kolem čtvrté hodiny ranní, kdy měla odjíždět na povinnou praxi do Sedlčan. Kriminalisté nevylučují, že by se mohla pohybovat na území Hradce Králové ve společnosti svého přítele.

Pohřešovaná dívka vypadá na 17-18 let, má hubenou, 170 cm vysokou postavu, hnědé středně dlouhé vlasy a hnědé oči. Na pravé ruce má vytetovaný ornament. Naposledy měla na sobě džínové kraťasy, šedou mikinu s kapucí a tenisky.

Policisté se nyní obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k této pohřešované dívce přijmou nejlépe na lince tísňového volání 158. Občané se ale mohou obrátit i osobně na jakékoliv oddělení Policie České republiky, anebo je možné přímo kontaktovat kriminalisty územního odboru Příbram na telefonech: 974 879 313 (268), 601 323 231. 

Autoři | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Policie ČR, pohřešovaná, dívka, dětský domov, Hradec Králové, okres Příbram, Sedlčany, Solenice, Policie České republiky, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Sedmnáctiletá dívka odešla z dětského domova na praxi, zpět už se nevrátila  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.