Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hradecká Drbna dětem! Mateřská školka "U Lachtana" dostala reflexní vesty

U příležitosti Mezinárodního dne děti věnoval nový zpravodajský portál Hradecká Drbna dvacet reflexních vest Mateřské škole U Lachtana v Hradci Králové. Od 1. června budou nejmenší hradečáci v ulicích pořádně vidět!

Každá ze dvou desítek vestiček je vyrobena ze speciálního reflexního materiálu, přední a zadní stranu pak zdobí logo zpravodajských portálů Drbna.cz. „Když jsme s vestičkami za dětmi přišli, hned nás všechny obklopily, okamžitě je zaujaly,“ popisuje předávání Dita Sochorová z Drbna.cz.

Nové vesty si malí caparti chtěli ihned vyzkoušet a za pomoci paní učitelek se začali do vestiček oblékat. „Jsem velmi rád, že se Hradecká Drbna rozhodla tyhle reflexní vesty školce věnovat. Bezpečnost dětí je to nejdůležitější, být vidět je klíčové,“ říká ředitel školky Miroslav Pozler.

Kromě hradecké školky "U Lachtana" se z nových slušivých vest radují i děti v dalších koutech republiky. Drbna rozdávala ještě v Jihlavě a Českých Budějovicích.

Autoři

Štítky Den dětí, Hradecká Drbna, vesty, bezpečnost, vesta, Mezinárodní den dětí, Drbna.cz, Hradec Králové, mateřská škola, České Budějovice, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká Drbna dětem! Mateřská školka "U Lachtana" dostala reflexní vesty  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.