Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policisté na Rychnovsku chytili tři dealery drog

V letošním roce policisté na Rychnovsku chytili už tři distributory drog. Ve všech případech šlo o „známé firmy“. Dealerům teď hrozí až desetileté vězení.

Prvním dealerem je šestadvacetiletý muž z Dobrušky, který s pomocí mladé jednadvacetileté slečny prodal pervitin za statisíce. Policisté vědí o 526 případech, za které si muž přišel téměř na čtyři sta tisíc korun. Přitom byl právě za prodej drog v posledních třech letech už odsouzený. Jak muži, tak mladé ženě teď hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Dalším stíhaným je sedmadvacetiletý muž z Doudleb nad Orlicí, který obchodoval s pervitinem a marihuanou. Své nelegální zboží nabízel nejen za peníze, ale i výměnným obchodem a přátelům dokonce zdarma. I tak si ale přišel téměř na sto tisíc korun. Policisté ví dokonce i o jednom případu, kdy muž prodal za šest a půl tisíce korun marihuanu mladíkovi, kterému nebylo ještě ani osmnáct let. „Obviněnému muži za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami hrozí až desetiletý nepodmíněný trest,“ řekla policejní mluvčí Alena Kacálková.

Foto pixabay.com

Štítky drogy, Rychnovsko, policejní zásah, dealeři, okres Rychnov nad Kněžnou, Dobruška, Doudleby nad Orlicí

Policisté na Rychnovsku chytili tři dealery drog  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.