Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nádražní jídelna by mohla opět fungovat, SŽDC nabízí prostory k pronájmu

Jídelna v budově hradeckého hlavního nádraží je již pár let mimo provoz, to by se ale mohlo za čas změnit. Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) nabízí prostory k pronájmu. Čas na podání nabídek je do konce dubna.

V polovině března vyhlásila SŽDC veřejnou soutěž. „Nabízíme k pronájmu prostory k podnikání ve výpravní budově železniční stanice Hradec Králové. Jedná se o komerční prostory, které jsou vhodné k provozu samoobslužné restaurace s kuchyní a výdejem teplých jídel nebo rychlého občerstvení, kavárny či čajovny s prodejem doplňkového sortimentu. Prostory lze také využít k provozu maloformátové prodejny, která bude zaměřena na prodej čerstvých potravin,“ uvádí Správa železniční dopravní cesty.

Zájemci mají na podání nabídek čas do 30. dubna 2019. Bližší informace jsou na internetových stránkách SŽDC.

Kritériem výběru bude výše nabídnutého nájemného. Nabídky budou dále také posuzovány podle podnikatelského záměru a doložených referencí.

Případný nájemce se ale musí připravit, že do prostor bude pravděpodobně potřeba něco investovat. Jídlena totiž nebyla dlouhou dobu využívána.

Autoři

Štítky SŽDC, vlakové nádraží, Hradec, jídelna, Správa železniční dopravní cesty, Hradec Králové

Nádražní jídelna by mohla opět fungovat, SŽDC nabízí prostory k pronájmu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.