Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jičínští kriminalisté stále hledají svědky tragické lednové dopravní nehody

Jičínští kriminalisté stále prověřují tragickou dopravní nehodu, ke které došlo ve čtvrtek 25. ledna letošního roku krátce před sedmou hodinou ranní na náměstí Míru v obci Sobotka. Chodec bohužel na následky těžkého zranění v nemocnici zemřel.

„V souvislosti se stále probíhajícím vyšetřováním a na základě dosavadních výsledků se policisté obrací na svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali poblíž místa nehody. Vyzýváme především osobu neznámé totožnosti oblečenou do světlé bundy a světlých bot, která stála bezprostředně v místě střetu autobusu s chodcem,“ řekl mluvčí jičínské policie Aleš Brendl. 

Třiapadesátiletý řidič autobusu se při vjezdu na náměstí ve směru od ulice Jičínská a následném odbočení vpravo zřejmě plně nevěnoval řízení, přičemž na levé straně vozovky měl přehlédnout devětašedesátiletého chodce pohybujícího se po levé straně silnice. Starší muž měl v tu dobu navíc přecházet vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce a na sobě měl mít tmavé oblečení bez výrazných reflexních prvků. V důsledku střetu chodec utrpěl těžké zranění, které si vyžádalo letecký transport do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde chodec na následky těžkého zranění zemřel.

V případě, že máte kriminalistům co říci, zavolete policistům na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo jičínským kriminalistům na telefonní číslo 974 533 320.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, hledání, svědci, Jičínsko, úraz, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jičínští kriminalisté stále hledají svědky tragické lednové dopravní nehody  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.