Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Muž z Hradce Králové je více než rok nezvěstný. Policie ho stále marně hledá

Již od začátku prosince 2017 pátrá policie po Vladimíru Šidlikovském (47) z Hradce Králové, po kterém se "slehla zem". Kriminalistům se zatím nepodařilo najít jedinou stopu, která by je k němu mohla dovést. Obracejí se proto na veřejnost s žádostí o pomoc.

Policisté prověřili místa, kam muž chodil, všechny možné evidence, státní organizace, nemocnice ale také věznice. Zjišťovali také, jestli není v některém z okolních států, zatím ale bez úspěchu.

„Obracíme se opětně na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud by někdo mohl poskytnout jakoukoliv informaci o pohřešovaném muži, zavolejte na linku 158, nebo se dostavte na jakoukoliv policejní služebnu,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Pohřešovaný Vladimír Šidlikovský je štíhlé postavy, vysoké 185 cm, má prošedivělé krátké vlasy, hnědé oči a prošedivělé strniště. Po odchodu z domova na sobě měl zimní zelenou bundu, modré rifle a tmavou sportovní obuv. Doma nechal doklady i mobil. 

Více o pohřešovaném muži najdete zde. Pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, pátrání, muž, Hradec Králové, policie

PÁTRÁNÍ: Muž z Hradce Králové je více než rok nezvěstný. Policie ho stále marně hledá  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.