Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vyrval přítelkyni z pusy zubní protézu. Nechtěl, aby se po rozchodu líbila jiným mužům

, aktualizováno 30. ledna 2019, 10:46

Partnerské neshody vyústily v netradiční loupež. Třiatřicetiletý muž měl v hotelu ve Špindlerově Mlýně ženě násilím vyrvat z pusy zubní protézu. Své jednání později zdůvodnil tak, že se s ním přítelkyně chtěla rozejít a bez zubů nebude pro další muže tak hezká.

„Obviněnému muži klademe za vinu, že v druhé polovině ledna letošního roku vstoupil násilně do uzamčeného pokoje v jednom z hotelů ve Špindlerově Mlýně. Po vyražení dveří zde měl fyzicky napadnout svou přítelkyni, které za užití násilí vytáhl z úst zubní protézu,“ uvedl policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Poté z pokoje utekl a zuby odhodil venku mezi stromy. Po několika dnech od loupeže policisté se souhlasem státního zástupce muže zadrželi právě ve Špindlerově Mlýně, když šel po pěší stezce. „Ačkoli se jedná o poměrně nestandartní trestnou činnost, zákon však i v tomto případě hovoří jasně a muž svým jednáním naplnil skutkovou podstatu zločinu loupež, neboť použil násilí v úmyslu zmocnit se cizí věci,“ dodal Vincenc.

Při výslechu se kriminalistům přiznal a vyšlo také najevo, že se ve Špindlerově Mlýně dopustil ještě dvou krádeží. Z odstaveného nabouraného vozidla měl ukrást autobaterii. V poslední řadě měl využít nestřeženého okamžiku a v jedné provozovně odcizit muži doklady a peníze. Policisté u něho při zadržení zmíněné věci nalezli. Celková škoda se pak vyšplhala na téměř 12 tisíc korun.

„V současné době je muž stíhán vazebně, rozhodl o tom soudce Okresního soudu v Trutnově, který akceptoval návrh státního zástupce. V případě odsouzení mu nyní hrozí trest odnětí svobody na dvě až deset let,“ uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky zuby, loupež, Špindlerův Mlýn, Policie ČR, zubní protéza, násilí, Okresní soud v Trutnově

Vyrval přítelkyni z pusy zubní protézu. Nechtěl, aby se po rozchodu líbila jiným mužům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.