Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Čtyřicetiletá sáňkařka nalezla na svahu smrt, pravděpodobně nepřežila náraz do stromu

, aktualizováno 23. ledna 2019, 14:45

V úterních večerních hodinách došlo ve Špindlerově Mlýně k tragédii, čtyřicetiletá saňkařka tam měla vyjet z dráhy a narazit do stromu. I přes prováděnou resuscitaci žena svým zraněním na místě podlehla.

V úterý těsně před dvaadvacátou hodinou přijali operátoři tísňové linky hlášení o vážném úrazu. „Zraněná byla nalezena poblíž sáňkařské dráhy ve Špindlerově Mlýně nedaleko stromu, do něhož zřejmě při jízdě narazila. Operátoři s volajícími okamžitě zahájili telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci,“ uvedl mluvčí zachranky Ivo Novák.

Operátoři na místo také vyslali posádku zdravotníků z Vrchlabí a o spolupráci požádali i záchranáře Horské služby ze Špindlerova Mlýna, kteří pokračovali v ženině resuscitaci až do příjezdu posádky záchranné služby. „Krátce nato zasahující lékař zjistil, že sáňkařka utrpěla vážná zranění neslučitelná se životem a byl nucen konstatovat její úmrtí,“ dodal mluvčí.

Okolnosti nehody jsou v šetření Policie ČR. „Prvotním šetřením jsme neshledali známky cizího zavinění,“ uvedl policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Autoři | Foto ZZS KHK

Štítky sáňky, jízda, tragédie, smrt, strom, Špindlerův Mlýn, Ivo Novák, Policie České republiky, Vrchlabí

Čtyřicetiletá sáňkařka nalezla na svahu smrt, pravděpodobně nepřežila náraz do stromu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.