Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Město Hradec Králové připravuje novelizaci vyhlášky o nočním klidu

Město Hradec Králové připravuje novelizaci vyhlášky o nočním klidu. Případní pořadatelé akcí s větším počtem návštěvníků, mohou do 31. ledna požádat o zahrnutí do výjimek uvedených ve vyhlášce. Rušení nočního klidu je přestupkem proti veřejnému pořádku a může za něj být uložena pokuta.

Dobou nočního klidu se podle vyhlášky, která bude novelizována, rozumí doba od 22:00 do 06:00. Město může ve vyhlášce stanovit výjimečné případy, při nichž je doba nočního klidu vymezena jinak. 

„Pokud pořádáte významnou rozsáhlou akci určenou širokému okruhu návštěvníků, můžete do 31. ledna 2019 požádat o zahrnutí do výjimek uvedených ve vyhlášce, kdy bude doba nočního klidu vymezena dobou kratší, než stanoví zákon,“ vyzývají úředníci.

Žádosti formou prostého dopisu případně mailu, ve kterém uvedete požadovaný časový rozsah omezení nočního klidu a územní rozsah pro jakou oblast města výjimku požadujete (uvedení ulic, místních částí), prosím adresujte na Odboru kultury, sportu a cestovního ruchu, mailem na adresu hana.Micova@mmhk.cz.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Hradec Králové, vyhláška, noční klid, novela

Město Hradec Králové připravuje novelizaci vyhlášky o nočním klidu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.