Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie hledá majitele jízdního kola, zanechal ho v ulici Za kapličkou v Náchodě

Náchodští policisté vyzývají veřejnost ke spolupráci při hledání majitele jízdního kola. Policisté po oznámení náhodné svědkyně v sobotu 21. dubna našli nový bicykl značky Leader Fox se dvěma brašnami. Nenašli však jeho majitele. Opuštěné jízdní kolo se nacházelo u lesa v ulici Za kapličkou v Náchodě.

Oznamovatelka policistům řekla, že si ho všimla už předešlého večera v pátek 20. dubna, ale myslela si, že tam kolo jen někdo na chvíli odložil. Nikdo si ho však nevyzvedl ani druhý den.

„Při prohlídce zajištěného kola jsme v jeho brašnách našli dva dny starou účtenku o koupi, mapy a lepidlo na zubní protézu. Díky tomu se nám podařilo získat fotografii z průmyslových kamer s podobou muže, který všechny věci zakoupil,“ řekla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Prodejce jízdního kola uvedl, že ho na jeho zákazníkovi upoutal výrazný účes, a že muž působil roztěkaným a mírně sešlým dojmem.

„Žádáme muže z fotografie, aby se o své jízdní kolo přihlásil, dále též vyzýváme veřejnost, pokud někdo muže na fotografii pozná, aby nám tuto informaci sdělil osobně nebo telefonicky na číslo 974 534 651 ke stále službě obvodního oddělení Policie ČR v Náchodě. Informaci o totožnosti majitele nalezeného bicyklu mohou lidé také zavolat na bezplatnou linku 158,“ dodala Eva Prachařová.

 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky jízdní kolo, Náchod, Leader Fox, Policie České republiky, kaplička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policie hledá majitele jízdního kola, zanechal ho v ulici Za kapličkou v Náchodě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.