Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vstupné do krytého plaveckého bazénu a aquacentra zdraží o čtyři procenta

Město Hradec Králové od 1. ledna zdraží vstupné do krytého plaveckého bazénu a aquacentra v průměru o čtyři procenta. Jedna hodina plavání v bazénu pro dospělého zdraží ze 72 korun na 75 korun. Hodinový vstup do aquacentra s vodními atrakcemi a současně do bazénu bude za 135 korun místo dosavadních 130 korun. Důvodem zdražení je růst provozních nákladů, řekl to dnes mluvčí radnice Petr Vinklář.

Výhodnější bude nadále placení vstupného takzvanými čipovými hodinkami. Dosud návštěvník při platbě čipovými hodinkami platí za 60 minut v plaveckém bazénu 51 korun, od ledna zaplatí 53 korun. V akvacentru bude prvních 60 minut za 75 korun. Po hodině pobytu majitelé čipových hodinek hradí vstupné po minutách. Cena každé další minuty zůstane v bazénu na 72 haléřích a v akvacentru na 1,35 koruny.

Současně město také zvýšilo ceny do wellness studia na letním koupališti Flošna. Studio má otevřeno celoročně a cena byla zvýšena o pět korun za vstup. Studio nabízí několik druhů saun, aromakabinu, parní kabinu, solária, masáže či relaxační bazén. Hodinový vstup bude od ledna začínat na 160 korunách.

Autoři | Foto hradeckralove.org

Štítky rekreace, kondice, ceny, peníze, Hradec Králové, plavecký bazén, bazén, hodinky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupné do krytého plaveckého bazénu a aquacentra zdraží o čtyři procenta  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.