Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Auto "vylétlo" ze silnice, po nehodě zůstalo zaklíněno na sloupu veřejného osvětlení

V Lupenici na Rychnovsku došlo včera večer k vážné dopravní nehodě. Automobil vylétl ze silnice, narazil do sloupu veřejného osvětlení a zůstal na něm zaklíněn. Dvě osoby byly zraněny.

„Hasiči museli vozidlo na sloupu zajistit proti dalšímu pohybu, poškozený sloup provizorně přikryli a dokonce bylo nutné vypnout veřejné osvětlení v obci,“ sdělila mluvčí hasičů Martina Götzová.

U nehody zasahovali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní požárníci z Kostelce nad Orlicí. K vyproštění zaklíněného vozidla musel být povolán vyprošťovací automobil z rychnovské stanice.

„Po sundání vozidla bylo nutné zajistit i sloup veřejného osvětlení. Jednotka jej uřízla, protože hrozil pádem a ohrožoval okolí. Hasiči pak pomohli s naložením havarovaného vozu na odtahovou službu. Jednotky se vracely zpět na své stanice po více než dvou hodinách,“ dodala Götzová.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky hasiči, nehoda, automobil, zásah, sloup, veřejné osvětlení, okres Rychnov nad Kněžnou, silnice, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto "vylétlo" ze silnice, po nehodě zůstalo zaklíněno na sloupu veřejného osvětlení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.