Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hradecké koupaliště Flošna v pátek ukončí rekordní sezónu

Královéhradecké městské koupaliště Flošna v pátek ukončí letošní rekordní sezonu, v níž na koupaliště přišlo 118 tisíc lidí. Proti loňské sezóně je to o 30 tisíc lidí více. Dosud nejvyšší návštěvnost mělo koupaliště v roce 2015, kdy plovárnu navštívilo 110 tisíc lidí. Letošní sezónu, která byla devátou v pořadí, Flošna zahájila 12. května. Od zahájení provozu v roce 2010 navštívilo letní bazény koupaliště 850 tisíc lidí.

Brány koupaliště uzavře v pátek v 19:00. „Do pátku jsou ještě stále vyhřívané bazény na více než 26 stupňů Celsia,“ uvedl Konvalinka. Ostatní provozy Flošny budou po uzavření venkovních bazénů nadále v provozu. V areálu lze po celý rok navštívit wellness a fitness studio se saunami, parními kabinami, bazénem, vířivkou a dalšími atrakcemi. Celoročně jsou otevřené i squash a restaurace s bowlingem.

Průměrná návštěvnost Flošny za minulých osm letních sezon byla 92 tisíc návštěvníků. Nejhorší léto zažilo koupaliště v roce 2014, kdy jej navštívilo jen 70 tisíc lidí.

Vstupné na koupaliště letos zdražilo. V hlavní sezoně celodenní vstupné pro dospělého placené hotově či městskou kartou zdražilo o deset korun na 140 korun. Výhodnější je vstupné placeného čipovými hodinkami. Celodenní vstupné pro dospělého při této platbě zdražilo na 114 ze 104 korun.

Autoři | Foto hradeckralove.org

Štítky koupaliště, Flošna, Hradec Králové, léto, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké koupaliště Flošna v pátek ukončí rekordní sezónu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.