Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zdravotní problémy přinutily řidiče zastavit, zmatený pak od auta odešel. Hledat ho museli strážníci

Zřejmě zdravotní problémy přiměly řidiče motorového vozidla zastavit a vystoupit. Jeho nejisté chůze, nekoordinovaných pohybů a nesouvislé řeči si všimli obyvatelé domu, před kterým zaparkoval. Celá situace vypadala tak, jako kdyby byl muž opilý nebo pod vlivem drog. Lidé proto zavolali strážníky.

„Přivolaná hlídka městské policie zjistila, že vozidlo s cizí poznávací značkou zůstalo otevřeno. Řidič se však na místě, ani blízkosti, nenacházel,“ řekla mluvčí strážníků Eva Kněžourová. 

Oznamovatelé uvedli, že muž odešel směrem do centra města. Strážníkům se následně podařilo muže odpovídajícího popisu zastavit v nedaleké ulici.

„Jeho chování bylo nestandardní, na výzvu k zastavení nereagoval, měl nepřítomný pohled, rozšířené zorničky, třásl se a stále si mumlal něco pro sebe. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu i test na ostatní návykové látky byl negativní,“ dodala Kněžourová.

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu byla na místo přivolána záchranná služba. Zdravotníci muže převezli k vyšetření do nemocnice.

Autoři

Štítky městská policie, Hradec Králové, ZZS, zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotní problémy přinutily řidiče zastavit, zmatený pak od auta odešel. Hledat ho museli strážníci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.