Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

La Formaggeria Gran Moravia v novém

PR článek

Koncept unikátní sítě prodejen La Formaggeria Gran Moravia není v našem regionu žádnou novinkou. Hradecká pobočka nabízející mléčné výrobky z vlastní litovelské sýrárny se stala oblíbeným místem nákupu pro řadu z nás. Od poloviny letošního dubna ji však objevíte na zcela novém místě. Kde? O tom se dozvíte přímo v našem článku.

La Formaggeria Gran Moravia, typická svým stylovým interiérem a vyhlášeným přístupem k zákazníkům, je doslova rájem pro všechny milovníky kvalitních potravin, mezi kterými kralují sýry, uzeniny, vína a italské speciality. Máslo dle originální rodinné receptury, syrovátka, ricotta, giuncata, mozzarella či vyhledávaná lahůdka, dlouho zrající sýr Gran Moravia, to je jen zlomek delikates, na které se můžete těšit. Určitě nepřehlédněte i tzv. „bílou lednici“, ve které najdete ty nejčerstvější produkty přímo z litovelské sýrárny.

Každý měsíc je pro vás připravena řada vybraných produktů ve zvýhodněné nabídce. Na co se můžete těšit v květnu? Zvolte stálici, sýr Gran Moravia za skvělých 39,90 Kč/100 g, červené perlivé víno Marzemino za 139 Kč, nebo křupavé jednohubky Mini Cirri za 34,90 Kč? Výběr necháme na vás.

Pestrý paleta potravin špičkové kvality, příjemný interiér ve dřevě nebo typické zelenobílé logo však nejsou tím jediným, co vás v La Formaggeria Gran Moravia čeká. Přivítá vás vždy usměvavý tým, který nešetří dobrou radou či tipem na nákup i přípravu ingrediencí a samozřejmě milá a přátelská atmosféra, která koluje v DNA zaměstnanců každé pobočky.

La Formaggeria Gran Moravia NC Futurum
Brněnská 1825/23
Tel.: 495 585 936
Po-Ne: 9:00 – 21:00
hradec@laformaggeria.cz

Štítky La Formaggeria, Gran Moravia, obchod, Futurum, sýr

La Formaggeria Gran Moravia v novém  |  Život a styl  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.