Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vlaky z Trutnova do Pilníkova nepojedou, nahradí je autobusy

Od úterý 25. června (od osmi ráno) až do středy 10. července (do sedmi večer) nebudou jezdit vlaky na trase Trutnov hlavní nádraží a Pilníkov. Na výluku upozorňují České dráhy.

Po dobu výluky sice nahradí vlakové spoje autobusy, časy jednotlivých odjezdů a příjezdů se ale změní. „Upozorňujeme, že některé odjezdy jsou v dřívějších časových polohách, příjezdy jsou naopak v pozdějších časových polohách,“ informují České dráhy.

Zároveň by si přestupující cestující měli dobře zjistit čas dalšího spoje. Autobusy totiž nebudou zřejmě vždy navazovat s dostatečným předstihem na další vlakové spoje na hlavním nádraží v Trutnově.

Během výluky budou náhradní autobusové zastávky umístěny v Trutnově na hlavním nádraží a v Pilníkově před staniční budovou. V obci Vlčice bude na autobusové zastávce Vlčice žel. zast. a v Trutnově - Volanově na zastávce Trutnov, Volanov, hor. zast. Přesný výlukový řád naleznou cestující na webu www.cd.cz.

Autoři | Foto ČD

Štítky výluka, doprava, vlaky, autobusy, Trutnov, Pilníkov, hlavní nádraží, České dráhy, Vlčice, Volanov

Vlaky z Trutnova do Pilníkova nepojedou, nahradí je autobusy  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.