Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Matku s ročním dítětem srazil při bobování snowtube. Holčička utrpěla vážný úraz

Ve sportovním areálu v Mladých Bukách na Trutnovsku došlo v sobotu odpoledne k vážnému úrazu ročního dítěte. Snowtubingové kolo tam porazilo ženu a její malou dceru, která si ze srážky odnesla zlomeninu nohy. Případem se již zabývá policie.

Celá událost se podle otce zraněné holčičky stala v úseku pro bobování a jízdu na tubingových kolech v Areálu Mladé Buky na Trutnovsku. „My jsme tam už byli pekáčovat poněkolikáté, dcera z toho měla vždycky velikou radost. V sobotu tam bylo několik rodin, my jsme stáli úplně u kraje a s manželkou jsme si dceru posílali mezi sebou“ popsal otec zraněné holčičky Lukáš Šejvl.

Chvíle radosti ale vzápětí vystřídal strach. „Když šla manželka s malou nahoru, tak jedna paní nahoře pustila snowtube s dítětem, který pak narazil do manželky a do dcery,“ řekl Šejvl a dodal: „Paní pak přiběhla k nám a vzala si kontakt, že se ozve. My jsme si na ni kontakt v tom zmatku bohužel nevzali.“ 

Následovala cesta domů a do nemocnice, kde se zjistilo, že holčička má zlomenou holenní i lýtkovou kost. 

Žena, která měla snowtube pustit, se rodičům zraněné dívky zatím neozvala. Případ proto v pondělí otec zraněné holčičky oznámil policii. „My jsme přijali oznámení. Věc je ve fázi prověřování. Právní kvalifikace zatím stanovena nebyla. Událost řeší oddělení ve Svobodě nad Úpou,“ uvedl mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Neznámá žena na sobě měla červenou bundu, černou pletenou čepici a sluneční brýle. Odhadem jí mohlo být 40 až 45 let a má kulatý obličej. Policisté by nyní rádi s touto paní hovořili, hledají i případné svědky. 

Výzvu na sociálních sítích sdílel i Areál Mladé Buky, ve kterém se událost stala.

Štítky bobování, Mladé Buky, zranění, policie, okres Trutnov

Matku s ročním dítětem srazil při bobování snowtube. Holčička utrpěla vážný úraz  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.