Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Majitel penzionu měl šmírovat hosty, v koupelně byla skrytá kamera

, aktualizováno 4. února 2019, 15:22

Trutnovští policisté momentálně prověřují podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizích práv, kterého se měl dopustit majitel jednoho penzionu v Dolní Kalné. Údajně si skrytou kamerou natáčel hosty v koupelně.

Skryté kamery, která měla být maskována jako žárovka, si v pátečních večerních hodinách všimli sami hosté. Vzápětí kontaktovali policii, která prohledala všechny pokoje v penzionu. 

„Kamera se našla pouze jedna. Majitel si stojí za tím, že tam kameru dal, aby hlídal majetek. Záznamy máme k dispozici a v současné době vyhodnocujeme, co na nich všechno je a jak dlouho to celé trvalo. To, kam záznam z kamer putoval a kde byl ukládán, řešíme. V tuto chvíli nevíme, jestli se natočené záběry dostávaly někam dál nebo je měl majitel pro vlastní účely,“ řekl portálu iDnes.cz trutnovský policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Majitel penzionu je zatím podezřelý z trestného činu poškozování cizích práv, v případě prokázání viny ho může čekat až tříleté vězení. „Může se však stát, že případ bude překvalifikován. Roli zde hraje spousta okolností. Bude záležet, co na záznamech z kamery je a jak s nimi bylo naloženo. Muži může hrozit i vyšší sazba,“ dodal Vincenc.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Dolní Kalná, Trutnovsko, šmírování, penzion, videokamera, koupelna

Majitel penzionu měl šmírovat hosty, v koupelně byla skrytá kamera  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.