Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič nestačil zareagovat, vidle ležící na silnici prorazily palivovou nádrž jeho vozu

Ke kuriózní havárii vyjížděli v neděli dopoledne policisté na Rychnovsku. Vidle ležící na silnici propíchly palivovou nádrž projíždějícího auta. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun.

„Řidič osobního auta značky Ford Galaxy jedoucí od obce Masty směrem k Bílému Újezdu s největší pravděpodobností nepřizůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, a nestihl tak zareagovat na překážku na silnici,“ popsala mluvčí policie Alena Kacálková.

Překážkou byla spodní část vidlí, ležící u pravého okraje silnice. Devětadvacetiletý muž nestačil ani zastavit, ani se nářadí vyhnout, a vidle mu prorazily palivovou nádrž. 

„Při havárii naštěstí nedošlo k žádnému zranění účastníků silničního provozu. Dechová zkouška, kterou policisté na místě u řidiče provedli, vykázala negativní hodnotu. Škoda této havárie je vyčíslena na 10 tisíc korun,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, vyšetřování, nehoda, vidle, překážka, Rychnovsko, silnice, palivová nádrž, okres Rychnov nad Kněžnou, Ford Galaxy, Bílý Újezd

Řidič nestačil zareagovat, vidle ležící na silnici prorazily palivovou nádrž jeho vozu  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.