Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Masér měl osahávat klientky na intimních místech, policie hledá ženy se stejnou negativní zkušeností

Případ sexuálního nátlaku momentálně vyšetřují náchodští kriminalisté. Podezřelý masér měl v rámci poskytování svých služeb u několika klientek zajít za hranice běžné masáže a dotýkat se jejich intimních partií. Ženám tvrdil, že se jedná o součást masáže. Policie nyní hledá ženy, které mají podobnou zkušenost.

Policie v rámci vyšetřování případu žádá, aby se přihlásily ženy, které měly v období let 2017 až 2019 na Náchodsku podobnou negativní zkušenost s masáží.

„Vzhledem k citlivosti celého případu další podrobnosti uvádět nebudeme. Žádáme ty klientky, které se domnívají, že se při masáži setkaly s podobným jednáním, byly například nevhodně osahávány, vystaveny nevhodným sexuálně zabarveným komentářům či pohledům, ať se ozvou náchodské kriminální policii na tel. 606 743 386, por. Mgr. Jana Pecoldová,“ uvedla mluvčí policie Eva Prachařová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky masér, Náchodsko, masáž, policie, okres Náchod

Masér měl osahávat klientky na intimních místech, policie hledá ženy se stejnou negativní zkušeností  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.