Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Náchodě skutečně vybuchla varna drog. Soudce dnes poslal podezřelého muže do vazby

V panelovém domě v náchodské Pražské ulici ve čtvrtek 14. února skutečně vybuchla varna drog. Policistům se v neděli podařilo zadržet muže, který utekl z bytu krátce po incidentu. Po ošetření v nemocnici jej umístili do policejní cely, později obvinili a soudce ho dnes poslal do vazby.

Osmadvacetiletého muže, nyní již vazebně stíhaného, a pětatřicetiletou ženu, která se v bytě nacházela také, policisté viní ze spáchání trestných činů obecného ohrožení z nedbalosti a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Hrozí jim až pětiletý trest odnětí svobody. 

PSALI JSME: V bytovém domě v Náchodě možná vybuchla varna drog

Z vyšetřování podle policie zatím vyplynulo, že se muž do bytu nastěhoval nedávno a ve výrobě pervitinu byl vlastně nováčkem. „Na základě dosud zjištěných skutečností policejní vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na mužovo vzetí do vazby, dnes odpoledne na vazebním zasedání náchodského okresního soudu jej soudce potvrdil. Další průběh vyšetřování bude muž absolvovat za branami vazební věznice, žena bude dále stíhána na svobodě,“ řekla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky varna, Náchodsko, pervitin, obvinění, drogy, Náchod

V Náchodě skutečně vybuchla varna drog. Soudce dnes poslal podezřelého muže do vazby  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.