Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: U Černčic na Náchodsku narazil autobus do stromu, čtyři lidé se zranili

, aktualizováno 17. ledna 2019, 15:25

U Černčic na Náchodsku dnes ráno narazil autobus, ve kterém cestovalo 22 lidí, do stromu a skončil v příkopu. Lehčí zranění si z nehody podle policie odnesly 4 osoby.

Oznámení o nehodě, která se stala na silnici z Nového Města nad Metují směrem na Bohuslavice dostali hasiči v 07:46. V autobusu cestovalo 22 osob včetně řidiče.

Čtyři lidé byli při nehodě zraněni, záchranáři je transportovali do nemocnic v Hradci Králové a Náchodě. Na místo dorazil i vrtulník letecké záchranné služby, který nakonec využit nebyl.

„Na místo bylo vysláno celkem pět jednotek hasičů, včetně evakuačního autobusu z Hradce Králové. Všechny osoby se dostaly mimo havarovaný autobus, nikdo nebyl zaklíněn a hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

„Dopravní policisté s řidičem provedli na místě po nehodě dechovou zkoušku přístrojem Draeger a vyloučili, že požil alkohol. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na autobusu ve výši přibližně 1,5 miliónu korun, na stromech ve výši 10 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Eva Prachařová.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, autobus, Policie ČR, Náchodsko, Černčice, strom, okres Náchod, havárie, Hradec Králové, Náchod, Nové Město nad Metují, Bohuslavice

FOTO: U Černčic na Náchodsku narazil autobus do stromu, čtyři lidé se zranili  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.