Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zdrogovaná posádka černého BMW se bavila střílením gumiček a kuliček po kolemjdoucích

Na sociálních sítích se v uplynulých dnech objevovaly informace o černém BMW s polskou poznávací značkou, ze kterého měl někdo "střílet" gumičky po lidech v Náchodě a způsobit jim modřiny. Na základě oznámení policisté včera odpoledne zadrželi podezřelé auto.

„Tříčlenná osádka vozu se posléze policistům přiznala, že cestou do práce a z práce si někteří z osádky krátili chvíli vystřelováním gumiček z auta na lidi. Řidiče automobilu hlídka na místě podrobila dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní. Orientační test na drogy však dopadl opačně, ukázal, že řidič je ovlivněn látkou cannabis,“ řekla tisková mluvčí policie Eva Prachařová.

Odborné lékařské vyšetření na přítomnost drog v těle řidič odmítl, dopravní policie mu tedy uložila kauci ve výši 10 tisíc korun. Trojice mladých cizinců ve věku 24, 25 a 27 let poté putovala na policejní služebnu. 

Pod vlivem drog nebyl pouze řidič. Oba dva spolucestující také vykazovali pozitivní výsledky na požití drog. V jednom případě na amfetaminy, v druhém opět cannabis.

„Mladí muži se tam doznali, že vystřelováním gumiček z oken jedoucího automobilu po lidech se „bavili“ přibližně od začátku července do současné doby,“ sdělila Prachařová.

Náchodští policisté nyní hledají případné oběti nebo svědky útoků. „Žádáme všechny poškozené, aby co nejdříve učinili výpověď na obvodní oddělení Náchod, aby policisté jednání této trojice mohli řádně zadokumentovat a společně s dalšími důkazní materiály předat k projednání přestupku na příslušném odboru města,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky řidič, střelba, auto, drogy, gumička, BMW, droga, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaná posádka černého BMW se bavila střílením gumiček a kuliček po kolemjdoucích  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.