Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Lázní Bělohrad se střetla dvě auta, žena a dvě děti byly se zraněními převezeny do nemocnice

Ve čtvrtek 9. května, krátce po deváté hodině ranní, došlo na silnici II. třídy v katastru obce Lázně Bělohrad k vážné dopravní nehodě dvou aut. Nehoda se bohužel neobešla bez zranění.

„Pětatřicetiletý řidič osobního motorového vozidla Škoda Fabia jel ve směru jízdy od Lukavce u Hořic na Lázně Bělohrad. V pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy mokrému povrchu vozovky a následně měl přejet do protisměru. Zde se střetl levou přední částí svého automobilu s levou přední částí protijedoucího vozidla Alfa Romeo Mito, které řídila pětatřicetiletá žena,“ uvedl policejní mluvčí Aleš Brendl.

Spolu s ní ve vozidle cestovaly dvě děti mladší patnácti let. Posádka vozu Alfa Romeo utrpěla zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice k lékařskému ošetření. Ke zranění jiných osob nedošlo. „Policisté na místě provedenými dechovými zkouškami vyloučili požití alkoholu u obou zúčastněných řidičů. Celková škoda je předběžně odhadnuta na částku sto tisíc korun,“ uzavřel Brendl.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, kolize, zranění, Lázně Bělohrad, úraz, Alfa Romeo, Škoda Fabia, Hořice, Lukavac, Alfa Romeo MiTo

U Lázní Bělohrad se střetla dvě auta, žena a dvě děti byly se zraněními převezeny do nemocnice  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.