Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na obchvatu Jičína se střetla dvě luxusní auta, škoda je téměř půl milionu

Čtyřiadvacetiletá řidička luxusního BMW měla podle policie včera dopoledne sjíždět ze silnice I/16 na komunikaci II. třídy č. 502. V křižovatce při odbočování vlevo zřejmě ale nedala přednost a následoval střet se Škodou Superb. Nehoda se obešla bez zranění a dechová zkouška vyloučila alkohol u obou řidiček. Škoda byla předběžně stanovena na 450 tisíc korun.

„V křižovatce při odbočování vlevo zřejmě nerespektovala svislou dopravní značku upravující přednost v jízdě. Následně došlo ke střetu její levé přední části s přední částí osobního motorového vozidla Škoda Superb, které v tu dobu po hlavní silnici řídila třicetiletá žena,“ popsal nehodový děj mluvčí policie Aleš Brendl.

Starší z řidiček jela ve směru od Jičína na obec Čejkovice, ke zranění ani jedné nedošlo. „Policisté na místě provedenými dechovými zkouškami vyloučili požití alkoholu u obou zúčastněných řidiček. Celková škoda je předběžně odhadnuta na částku 450 tisíc korun,“ uzavřel mluvčí. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, Jičínsko, obchvat, Jičín, BMW, Škoda Superb, Čejkovice

Na obchvatu Jičína se střetla dvě luxusní auta, škoda je téměř půl milionu  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.