Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena se chlubila fotkou počmáraného auta, svým příspěvkem vyvolala bouři nevole

Počmárat někomu auto už je z principu považováno, jako vandalismus. Většinou se ale pachatelé svým dílem nechlubí. Nicméně dnes se na facebooku objevil příspěvek s fotkou počmáraného auta, kde žena svými slovy čin schvaluje, a navíc v očích mnoha komentujících její příspěvek vyznívá, že ona je tím pachatelem.

Situace se stala na malém náměstí v Hradci Králové, kde řidič nezaparkoval tak, jak by měl. Místo toho aby ale žena zavolala městskou policii, rozhodla se vše vyřešit po svém. 

Svůj názor i s fotkou zveřejnila ve skupině Hradec Králové - Salón republiky, kde je více než 20 tisíc fanoušků.  Reakce ženy i přes to, že taková situace může kohokoliv vytočit, rozhodně mnohé překvapila. Z příspěvku totiž může dosti lidí pochopit, že žena nejen čin schvaluje, ale že je i dotyčným člověk, který automobil počmáral.

Podle svých slov ale ona není tím vandalem, ačkoliv dle jejího příspěvku může situace vypovídat spíše v její neprospěch "Ano, udělala jsem spoustu chyb u sdílení příspěvku ale nikde jsem se k tomu nepřiznala. Je však pravda, ze to z příspěvku vyznělo asi, to je ale celé," dodala žena na sociální síti.

Situace se zatím nedostala do rukou policie, dá se ale očekávat, že díky příspěvku a přiložené fotografii se to brzy změní. 

Autoři | Foto Facebook

Štítky Parkování, Hradec Králové náměstí, žena, Facebook, Hradec Králové

Žena se chlubila fotkou počmáraného auta, svým příspěvkem vyvolala bouři nevole  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.