Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sobotní program dožínek je naplánován do podvečerních hodin

Plocha kolem Malšovického fotbalové stadionu a u koupaliště Flošna patří od včerejšího rána do dnešního večera dalšímu ročníku Královéhradeckých krajských dožínek. Pestrý program nabízí několik zajímavých bodů, a to včetně pouťových atrakcí.

Velké pódium, které vyrostlo u Flošny, patří hudební produkci. V odpoledním programu vystoupí třeba David Deyl s Monikou Absolonovou, později poté Olga Lounová se svojí kapelou. V ukázkách práce se zvířaty můžete nahlédnout třeba na výcvik vodících a asistenčních psů, nebo na střiže ovcí. 

Program dále nabízí klasické stánky s nejen farmářskými výrobky, nejmenší pak můžou navštívit loutkové pohádky v podání divadla BOĎI z Jaroměře. Větší a dospělé zase může nalákat mnohačetná zemědělská technika a každoročním doplňkem umístěným opět na přilehlé louce u Flošny jsou pouťové atrakce. Aktuální program naleznete na www.dozinky.cz/program.

Autoři | Foto Facebook pořadatelů

Štítky dožínky, Flošna, pouť, atrakce, Monika Absolonová, Olga Lounová, David Deyl, Bodza, Jaroměř

Sobotní program dožínek je naplánován do podvečerních hodin  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.