Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič osobního auta zemřel po střetu s vlakem u Sovětic

, aktualizováno 12. září 2019, 14:15

Řidič osobního vozu zemřel dnes dopoledne, když se jeho auto střetlo s vlakem na přejezdu v Sověticích na Hradecku. Ve vlaku se nikomu nic nestalo. ČTK to řekli zástupci hasičů a záchranářů. Vlaky v úseku Hněvčeves - Všestary na trati z Hradce Králové na Turnov nepojedou zřejmě celé dopoledne.

Řidič osobního vozu zemřel dnes dopoledne, když se jeho auto střetlo s vlakem na nechráněném přejezdu v Sověticích na Hradecku. Ve vlaku se nikomu nic nestalo. ČTK to řekli zástupci hasičů, policie a záchranářů. Vlaky v úseku Hněvčeves - Všestary na trati z Hradce Králové na Turnov nepojedou celé dopoledne.

"Asi čtyřicetiletý muž utrpěl vážná zranění, přes resuscitaci a všechny snahy zasahujících posádek na místě podlehl svým zraněním," řekl ČTK mluvčí krajské záchranky Ivo Novák.

Na místě zasahoval také záchranářský vrtulník. "Pro cestující jsme vyslali evakuační autobus, ve vlaku cestovalo asi 20 lidí," řekla ČTK mluvčí krajských hasičů Martina Götzová.

Nehoda se stala na nechráněném železničním přejezdu bez závor a světelné signalizace. Vlak po nárazu několik metrů tlačil auto před sebou. "Auto je asi 20 metrů za přejezdem v příkopu mimo trať. Jelo směrem na Sovětice po účelové komunikaci," řekla ČTK mluvčí hradecké policie Iva Kormošová. Příčiny nehody policie vyšetřuje.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Hradecko, Sovětice, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Turnov, Hněvčeves, Všestary, policie, Ivo Novák, Česká tisková kancelář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta zemřel po střetu s vlakem u Sovětic  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.