Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bazén se po odstávce opět otevírá. Prošel řadou oprav

Plavecký bazén na Eliščině nábřeží se po technologické odstávce v sobotu opět otevře veřejnosti. Do konce srpna pojede v prázdninovém režimu, každé pondělí a pátek od 6 hodin, vždy v úterý, ve středu a ve čtvrtek od 8 hodin a o víkendech od 10 hodin. Bazén se zavírá každý den ve 20 hodin.

Během dvanácti dnů odstávky prošel bazén řadou oprav, jejichž výsledky nejsou na první pohled příliš patrné, zato nezbytné pro další fungování. Bazén se musí každý rok vypustit a udělat údržbu všech zařízeních a technologie, všechny prostory areálu byly také nově vymalovány.

Při odstávce prošla výměnou oplachová vědra s ledovou vodou u parních kabin v dámských i pánských šatnách. Nové doplňky přibyly i na slunné loučce vedle plaveckého bazénu. 

Plavecký bazén 

  • Doba vypouštění 10 hodin
  • Doba napouštění 20 hodin

„Vyhověli jsme žádostem maminek a do dětského koutku byla umístěna malá lednička na uchování jídla pro nejmenší návštěvníky. Na terase směrem k bufetu a vstupu do bazénu byly položeny pásy koberce, které by měly pomoci bosým návštěvníkům překonat rozpálený povrch v tropických dnech. V případě, že se osvědčí, uvažujeme do budoucna o pokrytí celé terasy,“ řekla Amália Moličová ze Správy nemovitostí Hradec Králové. Na turniketu ze slunné loučky do bazénu byl nově instalován komunikátor, který usnadní návštěvníkům kontakt jak s plavčíky v případě akutního ošetření, tak s pokladnou pro případné informace. 

Odstávka aquacentra je plánována až na září, a tak se celý areál opět kompletně zprůchodní od aquacentra přes plavecký bazén až po relaxační zónu slunné loučky. Otevírací doba aquacentra se nemění, každý den je od 10 hodin. Sauna, která je během letních prázdnin zdarma (ale bez obsluhy), je v provozu denně od 11 hodin. Od 5. srpna ale bude na tři týdny uzavřena celá sauna & spa zóna z důvodu kompletní rekonstrukce finské sauny a fasády v atriu.

    Autoři | Foto Bazén Hradec

    Štítky bazén, odstávka, hradec, plavání, plavecký bazén

    Bazén se po odstávce opět otevírá. Prošel řadou oprav  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

    Můj profil Bez reklam

    Přihlášení uživatele

    Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

    Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
    kodexem
    a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

    Zapomenuté heslo

    Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.