Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Večírek na střeše domu v Hradci museli ukončit strážníci, a to hned dvakrát

Hradečtí strážníci v noci na neděli zasahovali u hlučnějšího večírku, který se konal na střeše jednoho z domů. Oznamovatel před půl druhou ráno uváděl, že po střeše bytového domu se procházejí lidé a nahlížejí do půdních bytů. A hned poté volal další člověk, kterého večírek obtěžoval.

„Navíc bylo sděleno, že na střeše zřejmě probíhá nějaká oslava, protože je slyšet velmi hlasitá hudba, křik a smích. Strážníci zjistili, že se osoby na střechu dostaly z jiného vchodu,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Kněžourová

Podle ní se strážníkům podařilo slavící skupinku najít podle hluku. „Poučili je o nevhodnosti a nebezpečnosti chování a doporučili jim oslavu ukončit. Přítomní se omluvili s tím, že končí a rozejdou se domů,“ dodala mluvčí. 

Jenže po hodině strážníci vyjížděli na místo znovu. Oslava se stejnou intenzitou pokračovala dál. „Tentokrát již strážníci přítomné poučili, že přestupek bude řešen u správního orgánu města,“ uzavřela Kněžourová.

Autoři | Foto MP Hradec

Štítky strážníci, večírek, hluk, hradec, střecha, dům

Večírek na střeše domu v Hradci museli ukončit strážníci, a to hned dvakrát  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.