Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejistům skončila dovolená, vrací se do letní dřiny. V pondělí už vyjedou na led

Ještě tento týden stráví hradečtí hokejisté suchou přípravou, v pondělí už ale vyjedou na led. Pod Bílou věž dorazil kompletní kádr, tedy včetně zahraničních hráčů, reprezentantů, nejnovějších posil a mládežníků.

Fyzické testy. Jedna z nejméně příjemných činností extraligových hokejistů. Právě během nich ze sebe musí hráči vydat maximum, aby prokázali, kolik toho během letního drilu stihli nabrat. Lvi absolvovali za poslední měsíc dvě taková měření – na konci suché přípravy před dovolenou a po ní před nástupem do pracovního procesu. V pondělí a úterý si neoblíbenou aktivitu odbyli, ve středu už se všichni hlásili na zimním stadionu, aby se začali chystat na nástup na led.

Pod Bílou věž dorazil kompletní kádr, tedy včetně zahraničních hráčů, reprezentantů, nejnovějších posil a mládežníků. Ve čtvrtek v podvečer si všichni společně se svými rodinami i realizačním týmem užili teambuilding v podobě nohejbalového turnaje, který se konal na hřišti v Roudničce.

Z deseti náhodně vylosovaných trojic se jako nejsilnější ukázal tým střední generace Jan Berger, Maris Bičevskis a Radek Pilař, který celé klání ovládl. Ve finále si ve zkráceném tiebreaku za stavu 1:1 poradilo mužstvo kapitána „Bergise“ s trojicí Radek Smoleňák, Daniel Rákos a Tomáš Vincour 5:0.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky hokej, mountfield, příprava, hokejista, Bílá věž (Hradec Králové), Jan Berger, Māris Bičevskis, Radek Smoleňák, Tomáš Vincour, Daniel Rákos, Radek Pilař

Hokejistům skončila dovolená, vrací se do letní dřiny. V pondělí už vyjedou na led  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.